top of page

Företag

Tillförlitlig och anpassningsbar lokalvård för ditt företag

Flygande Mattan är mer än bara en matt- och möbeltvättservice. Sedan 2017 har vi varit ett pålitligt namn i Stockholm för alla rengöringsbehov, och nu är vi glada att kunna erbjuda våra tjänster till företag.


Vare sig det gäller städning av kontor, skolor, flyttstädning eller fönsterputsning, anpassar vi oss efter ditt företags unika behov. Utforska våra tjänster och upptäck hur vi kan göra era lokaler skinande rent.

Kontorsstädning

Stärk din arbetsplats med Flygande Mattans professionella kontorsstädning i Stockholm.


Vårt team av kvalificerade städare skapar en ren och hälsosam miljö, vilket direkt bidrar till din personals välmående och effektivitet.


Genom att använda modern städteknik och miljövänliga rengöringsprodukter, erbjuder vi omfattande och noggranna städtjänster som stödjer ditt företag i sin strävan att nå toppresultat

Housekeeper Wiping the Table

Skolstädning

Optimera er undervisningsmiljö med Flygande Mattans skolstädning i Stockholm.


Vi förstår vikten av en ren och säker miljö för utbildning, och vår skolstädning är särskilt utformad för att möta de unika behoven hos utbildningsinstitutioner.


Genom noggrann och detaljerad städning, ger vi elever och lärare möjlighet att fokusera fullt ut på utbildningen. Med användning av den senaste städtekniken och miljövänliga rengöringsprodukter, bidrar vi till att skapa en hälsosam och produktiv lärandemiljö.

Image by Nathan Dumlao

Flyttstädning

Gör flytten enklare med vår professionella flyttstädningstjänst i Stockholm. Vi på Flygande Mattan avlägsnar stressen av städning från din flyttprocess.


Med vår flyttstädningstjänst, tar vi hand om städningen i ditt gamla boende, så att du kan koncentrera dig på att komma igång i ditt nya hem.

Empty apartment

Fönsterputsning

Förbättra ditt företags intryck med vår effektiva fönsterputsningstjänst i Stockholm.


Flygande Mattan erbjuder professionell fönsterputsning för att ge dina fönster ett kristallklart utseende.


Genom att använda miljövänliga produkter och den senaste putsningstekniken levererar vi strålande resultat varje gång.

Window Cleaning

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så fort som möjligt 🚀

bottom of page