top of page

Mattvätt

Professionell och miljövänlig mattvätt

Ditt hem förtjänar det bästa, och med Flygande Mattans mattvätt får dina mattor den omsorg de behöver. Vi kombinerar traditionell skicklighet med modern teknik för att erbjuda en överlägsen och miljövänlig mattvätt.

Grundlig fläckkontroll och skonsam dammborttagning

Varje mattvätt börjar med en detaljerad fläckkontroll, följt av avancerad dammborttagning. Våra processer är både effektiva och miljövänliga, vilket säkerställer att dina mattor inte bara blir rena, utan också att vi värnar om miljön i Stockholm.

Automatiserad tvätt och hygienisk torkning

Vi använder den senaste tekniken för att tvätta dina mattor. Efter tvätt låter vi dem torka i en kontrollerad miljö, och varje matta genomgår en slutlig kvalitetskontroll innan leverans.

Kostnadsfri hämtning och leverans i Stockholm

Vår mattvättservice inkluderar kostnadsfri hämtning och leverans direkt till din dörr i Stockholm. Vi erbjuder en snabb, effektiv och professionell service, så att dina mattor kommer tillbaka till dig i perfekt skick.


För en djupgående, miljövänlig och professionell mattvätt i Stockholm, välj Flygande Mattan. Kontakta oss idag för att boka din mattvätt och upplev skillnaden med en service som sätter kvalitet och miljö i första hand.

bottom of page